Назарию предупредили: "Объединение с Румынией скоро и неизбежно, и после этого Вас ждёт судебное преследование!"

Unirea se va produce chiar si fara domniile voastre, prin vointa poporului roman din Basarabia. Ca stat independent, aderarea la UE nu va avea loc niciodata. La cine ati facut studiile?

Domnule Nazaria,
Va salut

Am citit un articol din Deutsche Welle care a fost preluat de Unimedia.
Cred ca Unirea Basarabiei cu Romania se va efectua in curand. E evident deja.
Intrebarea mea e transanta si va rog sa-mi iertati directitudinea:
Ce o sa faceti dupa Unire? O sa emigrati la Tiraspol sau la Moscova, caci in RO unita veti fi pur si simplu tras la raspundere de catre persoane private si ONG-uri pentru propaganda antinationala. Inchis nu veti fi, dar veti avea procese de daune si indemnizatii, care se vor ridica la zeci de mii de euro. Ca o sa va pierdeti postul si nu veti mai fi publicat, se intelge de la sine.
Eu as reflecta ce as face in locul Dv. Articolul il gasit mai jos.

Cu consideratiune
O. Mann


Va multumesc!
Reproduc aliniatul Dv.: "Ce o sa faceti dupa Unire? O sa emigrati la Tiraspol sau la Moscova, caci in RO unita veti fi pur si simplu tras la raspundere de catre persoane private si ONG-uri pentru propaganda antinationala. Inchis nu veti fi, dar veti avea procese de daune si indemnizatii, care se vor ridica la zeci de mii de euro. Ca o sa va pierdeti postul si nu veti mai fi publicat, se intelge de la sine".

Sper ca nu va fi nici un fel de "Unire" - acestea-s visuri romanesti. Dar chiar daca si se va intampla in mintea cuiva - dorm linistit, caci Moldova se va uni cu o tara membra a UE si nu cu Romania lui Antonescu sau Germania lui Hitler. Regret ca Dv. nu intelegeti acest lucru.
Cu respect, S. Nazaria.Romania nu este al lui Antonescu, nici Germania nu este a lui Hitler, pentru ca aceste persoane nu exista. Si ca personlitati nu sunt agreate de nimeni. Dar inteleg ce vreti sa ziceti...Insulte peste insulte.
Voi in RM sunteti mult mai rasisti decat germanii de astazi, care si-au asumat si insusit trecutul. Voi (comunistii) nu vreti sa-l asumati. Asta e mica diferenta.

Unirea se va produce chiar si fara domniile voastre, prin vointa poporului roman din Basarabia. Asa cum a fost in 1918. Puteti sa debitati sa si sa afirmati orice neadevar. URSS a cazut. Si credeti ca regimul voronist nu va cadea? Fiti realist.

Cu alte tari europene -Unire--hmm- cine va vrea?
Ca stat independent, aderarea la UE nu va avea loc niciodata.
La cine ati facut studiile? La Rusnac si Esanu?

Va salut cordial
O. Mann
Обсудить