Железная дорога Молдовы начала продажу билетов на поезд в Одессу

Их стоимость - 100 леев, это на 10 леев дороже, чем билеты на автобус.

Материал

Комментарии 8

Войти
 • А
  # Афраний
  Это что? Экспресс на бычьей тяге, металлическая каруца. Время в пути 7 часов 20 минут, убиться нужно!21 век, бля!
 • ж
  # железнодорожник
  Не 7 часов 20 минут, а 5 часов 5 минут. Не следует забывать, что в пути предусмотрена смена локомотивов и пограничные и таможенные досмотры помидории и незалежной Украины. В советское время поезд до Одессы шел 3 часа 20 мин, но тогда не было границ, так что железнодорожники здесь ни при чем.
 • X
  # XXL
  Fiind in Rusia, am observat o foarte mare diferenta dintre rusii din Rusia si rusii din Moldova. Am ajuns la concluzi ca rusii de aici, sint aceiasi moldoveni, mult mai prosti decat populatia autohtona, numai ca vor sa se evidentieze prin ceva si anume prin faptul ca vorbesc rusa si nu romana.
  In fond, «bici» «muli» astea sint rusii de aici,numiti de catre rusii din Rusia, si sint de acord cu ei! Ei in afara de rusa nu cunosc alte limbi..., «bici» «muli» ce vrei din ei!
  • N
   # Natalia XXL
   Stii sunt susoaica .Scriu si vorbesc in limba de stat la perfectie. Deoarece o folosesc in activitatea mea.Stiu forte bine pe rusii deorece sotul din Rusia, soacramea inclusiv si buneii mei.Dar nu sunt de acord cu tine.Noi trebie sa stim limba de stat indeferent in ce tara traim.In Franta n-a sa cer limba moldoveneasca ca limba de sta dar o sa vorbesti franceza .Dar poftim acasa, cu colegi, prieteni si dupa necesitate macar si in italiana. Dar difereenta intre rusii ari aici ori acolu nu este.Pur si simplu rusii din Moldova nu sunt asa de mincinosi ca din Rusia.Au alta mentalitate sunt asimilati.Deorece sunt rusii care traesc pe meleagurile Moldovei mai mult de 100 ani.
   • X
    # XXL Natalia
    Bravo Natalia, ai inteles mesajul meu! Asa fel de conationali eu i-i ador! Toti trebue sa stie limba tarii in care traiesc sau s-au nascut!
    Toti dupa nationalitate sintem moldoveni, adica si rusii si gagauzii, si bulgarii...diferenta este doar etnia, dar asta nu inseamna ca trebue 25% din populatia Republicii Moldova sa ceara a doua limba de stat, limba rusa. Spune tu, te simti cumva lezata in dreptul de a vorbi ruseste? Nu sint emisiuni la posturile TV si radio in limba rusa? Pentru ce trebue de tulburat apele cu a doua limba de stat?
 • Е
  # Елена
  Ехать поездом почти 6 часов в это время года — холодно и неуютно. Лучше маршруткой или автобусом. Думаю, обанкротится поезд быстро.
 • Г
  # Гость
  Гражданам Молдовы опять потребуется по 50 долларов за каждый день пребывания на Украине?
  www.kp.md/daily/24567.4/739589/
 • S
  # Shelton
  Если заранее бронировать билет то его стоимость 50 леев.

  Что бы не говорили про Филата но спасибо ему, было бы прекрасно если бы эсдеки и филатовцы нашли бы общий язык.