Despre tendinţele de glorificare a lui Ion Antonescu şi consecinţele posibile ale acestora

În ultimele luni ale anului 2010 diferite structuri oficiale ale Statului Moldovenesc cum, de exemplu, partaghenose Ghimpu & K0, prin crearea a tot felul de „comisii” şi prin semnarea a tot felul de „decrete” încearcă să discrediteze sau chiar să declare nelegitimă însăşi statalitatea moldovenească.

Материал

Комментарии 6

Войти
 • t
  # titus
  назарии -респект! статья хорошая. жаль что опять наедут мрази и либерасты и будут грязью оплевывать
 • n
  # nazaria
  nazaria esti un tont,imbecil,un gunoi prodajnii cu alte cuvinte. dar azi iti dau o sansa, chiar aici la comentarii sau chiar pe acest site a vostru de doi bani,fiind istoric si posibil in posesul a multe documente vechi din arhivele romaniei,moldovei si ucrainei,chiar te rugam sa le scanezi daca nu-ti este greu si sa le pui la dispozitia tuturor,asa ca sa vada toti scris negru pe alb ca Antonescu a nimicit/ucis 600 000 de suflete,si sa specifici citi din ei erau evrei te rog frumos!!!
 • В
  # Висарион
  Ай дрептате, д-ле Назария, ши бине фачь кэ не адучь аминте ши ноуэ, молдовенилор, ши фрацилор ромынь чине сынт ей ши дече брынза е апарте ши ку бань.
  Женерация ноуэ, идиотизатэ де «история папуашилор», ну не ласэ ничь о шансэ сэ кужетэм ла рече деспре трекут, презент ши виитор.
  Ятэ, ши графия ноастрэ традиционалэ ам уйтато.
  Штиць куй ле-а спус Еминеску «Сунтем ромынь — ши пуктум!». — Руснакулуй Иоан Славич, гэгэузулуй Каражале, жерманулуй Титу Майореску. Акум 150 де ань о стригэ май алес циганий. Пардон, ромий.
  Тречеря ла графия латинэ ау «фуедаментат» «штиинцифик» кандидаций нэучь Мэткашу ши Думенюк. Чине дин ей е молдован? Че а авут комун ку молдовений Мирчя Друк?
 • B
  # BELGIN
  II SALUT PE FRATII MOLDOVENI CARE INU SI-AU VANDUT SUFLETUL MOSCOVEI!!! MARESALUL ANTONESCU A FOST UN MARE ROMAN CARE A LUPTAT SA REPARE CEEA CE A STRICAT REGELE CAROL AL II-LEA!!! ROMANIA MARE VA FI DIN NOU!!! FRATII MOLDOVENI IN MARE PROPORTIE O DORESC CA SI ROMANII DEALTFEL!!! SUFLETELE CE NU POT FI CUMPARATE SUNT INTR-O PROPORTIE MULT MAI MARE IN RAPORT CU VANZATORII DE NEAM!!! «ISTORIA ESTE COMPUSA DIN FATE CARE S-AU INTAMPLAT SI NU CARE AM VREA NOI SA SE INTAMPLE»SPUNEA MARELE ISTORIC NICOLAE IORGA. MAI SPUNEA CEVA MARELE ISTORIC:«UN POPOR CARE NU-SI CUNOASTE ISTORIA RISCA SA REPETE GRESELILE TRECUTULUI»! SA INVATAM DIN GRESELI SI SA NU SE MAI INTAMPLE UN MOLOTOV-RIBENTRP NICIODATA IN ISTORIA NOASTRA!!! BASARABIA ESTE PENTRU ROMANI SFANTUL PAMANT CARE MERITA SACRIFICIUL SUPREM!!! VA SALUT FRATI BASARABENI SI VA REAMINTESC CA DOMNUL MARESA ION ANTONESCU S-A NASCUT,A TRAIT SI A MURIT PENTRU TARA! ASTA VA RAMANE IN ISTORIE SI NU CEEA CE VOR ALTII SA NE «INVETE»!
 • S
  # Sergiu
  Da Belgin ai dreptate…