Уровень радиации в море у "Фукусимы-1" превысил норму в 3,3 тысячи раз

Содержание радиоактивного йода в пробах морской воды, взятых у АЭС "Фукусима-1", превышает предельно допустимые значения в 3355 раз, сообщает утром в среду, 30 марта, Agence France-Presse со ссылкой на японские СМИ.

Материал

Комментарии 1

Войти
 • # Celt
  РУМЫНСКИЕ ЦЫГАНЕ ВСЕХ НАС СПАСУТ!

  ROMÂNIA TRIMITE UN DETAŞAMENT DE ŢIGANI ÎN JAPONIA CA SĂ DEZMEMEBREZE CENTRALELE NUCLEARE

  Surpriză de proporţii pentru ţiganii care au fost surprinşi în ultimele zile la furat de fier vechi: în loc să se aleagă cu dosar penal, aceştia au fost înregimentaţi de autorităţi într-un detaşament special, care va fi trimis în Japonia ca să dezmembreze şi să vândă la fier vechi centralele nucleare în care există riscul unor explozii.

  Ion Feraru, un ţigan cu peste 20 de ani de experienţă în dezmembrări şi furt de fier vechi, a fost ales să conducă operaţiunile din Japonia. „Împreună cu fi-miu, Flexu, am furat fier vechi de la combinatul Sidex, de la Cernavodă, de la Atelierele Griviţa, de peste tot. Şi nu am luat pur şi simplu fierul, ca amatorii, mai întâi l-am dezmebrat, ca să-l putem pune în căruţe. În două zile punem centrala la pământ şi o ducem la centrele de colectare a fierului vechi”, s-a lăudat Ion Feraru.

  Nicolae Rugină, oficialul de la Ministerul Apărării care se va ocupa de trimiterea ţiganilor în Japonia, spune că toate detaliile sunt puse la punct şi că de mâine ţiganii vor intra în acţiune. „Ţiganii sunt deja la aeroport, azi vor decola spre Japonia, în timp ce căruţele lor sunt deja pe mare, pe un portavion de mare capacitate. Estimez că în două zile vor deveni eroii Japoniei. Hai, patru zile, în caz că japonezii nu vor fi de acord cu dezmembrarea centralelor şi ţiganii vor fi nevoiţi să lucreze neoficial, la adăpostul întunericului”, ne-a declarat acesta.