Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi pun temelia Fundaţiei „Soluţia”

Fundaţia de Binefacere „Soluţia”, despre fondarea căreia a anunţat acum câteva săptămâni Igor Dodon, îşi începe activitatea.

Fundaţia „Soluţia” are drept scop ajutorarea diferitelor categorii de cetăţeni atât din municipiul Chişinău, cât şi din Republica Moldova. Fundaţia va avea câteva direcţii de activitate.

În primul rând, cetăţenii vor putea solicita asistenţă juridică gratuită pe probleme de prestare necalitativă a serviciilor de către întreprinderile municipale. Pe parcursul campaniei electorale pentru Chişinău din acest an, staff-ul electoral al lui Igor Dodon a acumulat peste 200.000 de cereri, solicitări şi plângeri din partea chişinăuenilor. Aceste scrisori ale cetăţenilor nu au fost date uitării, ci vor servi ca punct de pornire pentru primele acţiuni ale „Soluţiei”. În aceste acţiuni Fundaţia „Soluţia” mizează şi pe susţinerea oferită de membrii Consiliului Municipal Chişinău, unde majoritatea o deţin colegii de echipă ai lui Igor Dodon din campania electorală.

În al doilea rând, fundaţia va continua practica instituită de echipele cu însemnele „Soluţia” în cadrul scrutinului municipal – repararea diferitelor obiective din ogrăzile şi cartierele Chişinăului. Aceste acţiuni s-au bucurat atunci de o reacţie foarte favorabilă şi există în prezent mai multe solicitări ca această practică să fie reluată. Una din primele acţiuni ale echipei de lucrători va fi campania de iluminare a blocurilor de locuit din Chişinău; la această campanie vom reveni cu detalii mai târziu.

În al treilea rând, fundaţia va înfăptui acţiuni de caritate, de ajutorare a diferitelor persoane şi instituţii de pe întreg teritoriul republicii.

Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi reprezintă echipa de persoane care vor fi responsabile pentru buna activitate a Fundaţiei de Binefacere „Soluţia” şi lansează o invitaţie către toţi cei care au dorinţa şi posibilitatea să dea o mână de ajutor cetăţenilor să se alăture la acest proiect social.

Sloganul Fundaţiei „Soluţia” este „Te ajută”, ca o formulare succintă a misiunii fundaţiei.

Sediul central al „Soluţiei” se află pe strada Bucureşti, 65. Doritorii vor putea apela şi la numărul de telefon 855-853.

Rechizitele bancare sunt următoarele:

Beneficiar: Fundaţia de Binefacere „Soluţia”

Contul bancar: 2251610329MD

Codul fiscal: 1011620005387

Banca beneficiara: BC "Eximbank-Gruppo Veneto Banca" SA fil.nr.11 Chisinau

Codul bancii: EXMMMD22436

Обсудить