Campania de iluminare a Chişinăului, iniţiată de Fundația „Soluția”, se află în plin proces de desfăşurare

Campania de iluminare a municipiului Chișinău, lansată de Fundația „Soluția” pe 15 septembrie, este în plină desfăşurare. Amintim că această campanie se va desfășura timp de o lună de zile, până în data de 14 octombrie, Ziua orașului Chișinău, şi constă în dotarea cu becuri a blocurilor de locuit și a ogrăzilor din municipiul Chișinău, în ajunul perioadei de toamnă-iarnă.

În total, până la finele campaniei de iluminare, vor fi montate circa 30.000 de becuri. Până acum, voluntarii campaniei au montat peste 5.000 de becuri.

Aşa cum a declarat Igor Dodon, acţiunea de iluminare a municipiului Chişinău reprezintă o primă etapă în ajutorarea chişinăuenilor, realizată de Fundaţia „Soluţia”. Vor urma şi alte etape, inclusiv oferirea serviciilor de consultanţă juridică, reparaţia diferitelor obiective din ogrăzi, acte de caritate.

Pe parcursul primelor săptămâni de la lansarea organizaţiei, din data de 5 septembrie, oficiul Fundaţiei „Soluţia” a fost vizitat de aproape o mie de persoane, cărora le-a fost acordată asistenţă juridică. Iar activiştii fundaţiei sunt implicaţi şi în alte acţiuni de ajutorare, conform obiectivelor anunţate de fondatori.

„Soluția” este o fundație de binefacere, care își exercită activitatea în interesul cetățenilor, iar misiunea fundației este reflectată de sloganul acesteia – „Te ajută”.

Sediul central al „Soluţiei” se află pe strada Bucureşti, 65. Doritorii pot apela şi la numărul de telefon 855-853.

Rechizitele bancare sunt următoarele:

Beneficiar: Fundaţia de Binefacere „Soluţia”

Contul bancar: 2251610329MD

Codul fiscal: 1011620005387

Banca beneficiara: BC "Eximbank-Gruppo Veneto Banca" SA fil.nr.11 Chisinau

Codul bancii: EXMMMD22436

Обсудить