Анонс. Круглый стол «Польша - ЕС - Республика Молдова

Avem deosebita plăcere de a Vă invita la un eveniment, care, după părerea noastră are o importanţă deosebită pentru fortificarea colaborătii noastre în domeniul agro-alimentar.

Pe data de 19.10.2011, ora 13.00, în Sala de conferinţe al Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” se va desfăşura masa rotundă, întitulată „Polonia – UE – Republica Moldova. Situaţia actuală şi perspectivele colaborării în domeniul agro-alimentar”. Acest eveniment este organizat în cadrul Expoziţiilor Internaţionale în domeniul agro-alimentar „Farmer” şi „Moldagrotech”, şi este organizat de către Ambasada Republicii Polone în Republica Moldova, împreună cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

Scopul mesei rotunde este de a face o trecere în revistă a priorităţilor actuale şi cele ce ţin de viitor al sectorului agro-alimetar, din perspectiva cerinţelor UE, ale Poloniei şi Republicii Moldova, precum şi schimbul de opinii asupra problemelor sectorului menţionat, care au o importanţă vitală în dezvoltarea colaborării noastre în domeniu.

Cu stima

Bartosz Cmoch


Expert pentru probleme de politică şi mass-media
Ambasada Republicii Polone la Chişinău
str. Grenoble 126 A, MD-2019, Chişinău, Republica Moldova

tel. (37322) 28-59-50, 28 59 60, 28 59 70; fax 28 90 00

e-mail: kiszyniow.amb.sekretariat@msz.gov.pl

Обсудить