10 mii lei pentru Eugen Brad, băiatul “fluture”

Igor Dodon, deputat în Parlamentul Republicii Moldova a participat la un Concert de binefacere în susţinerea lui Eugen Brad, un tînăr de 28 ani care suferă de epidermoză buloasă, numită în popor boala fluturelui.

În cuvîntul său de susţinere, Igor Dodon a spus că alături de noi sînt multe persoane în dificultate, faţă de care nu trebuie să rămînem indiferenţi. “Am venit să-l ajut pe Eugen fiindcă îmi pasă şi doresc ca visul lui – cel de a trăi fără durere - să devină realitate, iar numărul persoanelor fericite din ţara noastră să sporească”, a spus Igor Dodon.

Dl Dodon a ţinut să completeze că, deşi Grigore Mocreac, organizatorul maratonului de binefacere de astăzi s-a adresat după susţinere în toiul acţiunilor de pregătire, Fundaţia de Binefacere “Soluţia” a acordat tot sprijinul posibil în vederea organizării cu succes a evenimentului.

Din numele Fundaţiei şi al său personal, Igor Dodon a donat pentru Eugen 10 mii de lei.


Concertul de binefacere s-a desfăşurat în incinta centrului comercial Shopping MallDova. Banii colectaţi vor fi transmişi familiei lui Eugen Brad pentru efectuarea tratamentului specializat intr-o clinică universitară din Germania.

Обсудить