Partidul Socialiştilor a organizat un miting de protest împotriva privatizării pieţelor municipale din Bălţi

O petiţie de condamnare a hotărîrii consiliului municipal Bălţi, semnată de 3000 de petiţionari a fost transmisă şi administraţiei Bălţi.

Astăzi, în piaţa Primăriei Bălţi, un grup de iniţiativă format din membrii Partidului Socialiştilor şi reprezentanţii comercianţilor din Bălţi a organizat un miting de protest împotriva deciziei consiliului municipal Bălţi de a supune privatizării a 3 cele mai importante pieţe municipale.

Igor Dodon, deputat în Parlamentul RM a menţionat în cadrul manifestării că Partidul Socialiştilor este categoric împotriva privatizării pieţelor, este pentru păstrarea locurilor de muncă şi va insista pe anularea hotărîrii consiliului municipal privind iniţierea procedurii de privatizare a pieţelor.

Comercianţii au transmis deputatului Dodon o solicitare, semnată de 3000 de persoane, prin care solicită acordarea unui sprijin politic şi juridic în soluţionarea problemelor cu care se confruntă, inclusiv în vederea înaintării în Parlament a unor amendamente la Legea cu privire la comerţul intern. Ei l-au delegat pe domnul Dodon să creeze un grup de initiativă care va duce tratative cu consiliul municipal şi primăria Bălţi în vederea anulării deciziei adoptate.

O petiţie de condamnare a hotărîrii consiliului municipal Bălţi, semnată de 3000 de petiţionari a fost transmisă şi administraţiei Bălţi.

La miting au participat 300 de persoane.

Обсудить