ULTIMATUMUL OFIŢERILOR или Прощание СЛАВЯНКИ.

Ofiţerii adăvăraţi nu sunt genarallii , cumpăraţi prin grade militare nemeritate, dar acei care au mirosit ani de zile obielile soldăţeşti. Iar ofîţerii ce ling fundul politicienilor nu au de cît săi lingă în continuare, cineva trebuie să facă curăţenie.... la funduleţul lor gingaş şi băligat.

La solicitarea ofiterilor din rezervă transmit mesajul către Guvernare.
Următorul 7 aprilie va fi un aprilie bine organizat si dirijat de profesionişti de înaltă calificare.
Necătînd la acel fapt ca mulţimea de ofiţeri sunt dizolvaţi prin diferite partide sub auspiciul unor false uniuni, nimic mai important pentru un ofiţer nu este ca Patria. În cazul cînd Patria va fi în pericol major, aceştea sunt ultimiul hotar pentru a arunca din cîrma tării guvernarea politică depravată, care însăşi batjoreşte structurile de forţă. Este important să fie conştientizat că uniunile de ofiţeri din diferite partide vor aresta şi neutraliza conducerea partidelor depravate. Dorinţa Fiurerilor de partide de a avea ofeţri de buzunar este o iluzie- ofiţerii aparţin doar ţarii şi poporuluiu. Acest fapt este bine cinoscut atît de ofiţeri cît şi de popor, necătînd la acel fapt că pe parcursul ultimilor 20 ani acest clan social a fost ignorat şi represat. Şi atunci nici un ministru numit nu va putea opri revolta celor aflaţi în rezervă.
Puterea salvatoare a societăţii moldoveneşti se află nu în cei aflaţi sub incidenţa ordinului, dar acelora ce se află în rezervă.
Citiţi istoria Moldovei din 1917.
Ofiţerii din rezervă sunt bine pregătiţi, ştiu să lupte în difetrite condiţii, au cunoştinţe vaste în alde tacticii operative de luptă. Ofiterii şi armata vizavi de societatea civilă ştiu să se autoorganizeze, în cele mai dificile situaţii. Numărul ofiţerilor moldoveni apţi de luptă crîncenă şi sîngeroasă ajunge la 20 mii, chiar şi 1 mie vor ajunge la rezultatul scontat. Să mă credeţi că nimic nui poate opri. Iar apţi de acţiune în cazul unui pericol social major vor fi majoritatea ofiţerilor moldoveni, care au o coeziune deosebită, indiferent de preferinţele politice. Ofiţerii adăvăraţi nu sunt genarallii , cumpăraţi prin grade militare nemeritate, dar acei care au mirosit ani de zile obielile soldăţeşti. Iar ofîţerii ce ling fundul politicienilor nu au de cît săi lingă în continuare, cineva trebuie să facă curăţenie.... la funduleţul lor gingaş şi băligat.
Iată de ce sfătuim guvernarea actuală să nu se joace cu FOCUL, sau jucat destul în 2009.

Video la tema

http://www.youtube.com/watch?v=cDjsG0GKbv0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5OEpB0q3ef8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=xUDr6K_Bjco&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QYJw_jKisKY&feature=related

Обсудить