Interesul naţional şi realizarea lui în Republica Moldova

Interesul naţional, în calitate de ţel fundamental, care călăuzeşte conduita fiecărui stat în viaţa internaţională, la noi n-a pătruns încă în conştiinţa clasei politice şi cercetătorilor ştiinţifici la dimensiunea caracteristică pentru statele naţionale dezvoltate.

Материал

Комментарии 5

Войти
 • G
  # GriN
  Vai de tine, Ciobule! Chel şi sur la cap, dar ca să devii înţelept nu ţi-a ajuns o viaţă întreagă. Din cauza Ciobului, ambasador timp de 10 ani, relaţiile cu România au fost nu prea bune? De ce eşti aşa înrăit pe români, pe consângenii tăi? Educaţie sovietică? Şi fecioraşul este căutat de procurori tot din cauza educaţiei proaste?
  Ciob sau Nazaria… se râd studenţii de voi.
  • # OWL GriN
   Шо? Обосраслся, чувак?
   Да вы тупые, скоты тупые по сравнению с советским образованием! Вы ничто!!!
   Так шелуха по ногами…
   • # werty OWL
    GriN — 28.02.2012 23:53 — а овечка долли все дальше о своем — о своем — о девичем// торговка идущая вровень с модой и тенденцией рынка — ей же насрать что персонально о ней самой завтра будут говорить — ГЛАВНОЕ--что сегодня надо говорить — а что завтра так до него надо дожить и придумаем что-то//
 • # Xanax
  Eşti un ghiob nemernic, BOBO, şi de binelea BOBO la cap! Garantat, că comentariile tale sunt finanţate din Departamentul menţionat în articol.

  Deschide ochii, blegule:
  1. oamenii stau într-un rînd mult mai mare la ambasada României pentru a primi paşaport european, atenţionez — european şi nu românesc, pentru aşi putea găsi un serviciu bine platit în ţările CE. Cu toate acestea moldovenilor nici în fus nu le este de cetăţenia română, de problemele României, de consângenii români, de viaţa şi politica României! Să fi fost Ukraina stat-membru al CE — cel mai mare rînd era fie la Ambasada ei.
  2. Cele mai pline trenuri pleacă în fiecare zi spre Rusia, nu spre România voastră mare!

  Moldovenii pleacă din ţară nu din marea dragoste faţă de alte state, ci în căutarea unui serviciu plătit, pentru aşi întreţine familia, la care oarecum se reîntorc, se reîntorc în această săracă ţară. Cu părere de rău de banii cîştigaţi profită politicienii moldoveni, bussines-ul cărora prosperă şi creşte pe zi ce merge — deaceia situaţia creată în ţară le convine foarte şi nu există nici o garanţie că ei doresc să schimbe ceva în domeniu!!!
  • o
   # octombrel Xanax
   ///pentru a primi paşaport european, atenţionez — european şi nu românesc, pentru aşi putea găsi un serviciu bine platit în ţările CE.///

   Ei na? I-ai interogat pe totzi? Un serviciu bine platit cu pasaport romanesc nu potzi obtine, pentru asta iti trebuie unu intradevar european.

   ///Moldovenii pleacă din ţară nu din marea dragoste faţă de alte state, ci în căutarea unui serviciu plătit, pentru aşi întreţine familia, la care oarecum se reîntorc, se reîntorc în această săracă ţară. ///

   Povesti cu zmei. Se intorc din est, din vest se ntorc putzini si ghici la pensia carui stat aspira?
   Si sa stii ca nu toti pleaca, multi se simt bine si acasa insa mai in siguranta avand pasaportul rosu.