Spamerii politici

Politicienii Republicii Moldova sunt astăzi prezenţi peste tot. La TV, radio, în ziare, internet. În loc sa producă performanta, să stea zi si noapte pe teren, pe şantier, la întreprinderi, în sate, să asculte si sa rezolve problemele oamenilor, aceştia zi și noapte se afişează la diferite show-uri, se întrec în declaraţii, oferă comentarii, cel mai des lipsite de sens si discernământ. Televiziunile fiind controlate politic, evită să invite acei actori politici sau civici, care le creează neplăceri boşilor, aşa încât, aceştia vociferează sub formă de monolog aberaţii la pachet, care nu are cine le taxa, combate sau cel puţin pune la îndoială.

Материал

Комментарии 4

Войти
 • # Stefan cel Marе
  In sfarsit un articol mai bun din partea lui Bogdanel. Mare dreptate cu spamerii dar asta e «necazul» cu internetul: E Liber. Nu poti sa le astupi gura celor care gandesc, a incercat Voronin sa taie internetul dar s-a sfarsit urat. A iesit lumea in strada si l-a dat jos de pe tron. La unele intrebari, adresantul se afla in strada Lazo, el poate raspunde la urmatoarele intrebari:
  — Care sunt dedesubturile afacerii cu cedarea traseului Palanca? (semnat de comunisti in 2002 si confirmat de Voronin in 2008)
  — Pe ce se duc banii?
  — Cine a organizat evenimentele din 7 aprilie? s.a.

  Alte raspunsuri vor fi gasite de dl Tardea chiar de pe site-urile oficiale, sunt documente publice (tratatele dintre România si Republica Moldova, semnate in domeniul militar, in domeniul colaborării serviciilor secrete, in domeniul integrării europene.)
 • # zeqk
  Spamerii- trolii lipsiţi de creier au iesit la suprafata
  • # Stefan cel Marе zeqk
   Pai atunci intra inapoi in rahat si ramai acolo, ZEVzeqkULE! Daca taceai, exista o indoiala ca esti prost, acum ai vorbit si ai inlaturat orice urma de indoiala.
 • Богдан, боишься конкуренции?:)