MINCIUNI ROMÂNEŞTI DE LA NICOLAE DABIJA

Relaţiile noastre cu Nicolae Dabija, de mai bine de două decenii încoace, nu pot fi calificate drept duşmănoase, deşi de mai multe ori ne-am luat la harţă în presă şi la diferite întruniri publice. Am avut chiar şi un litigiu în instanţă. Dar niciodată nu a fost nimic personal la mijloc.

Материал

Комментарии 4

Войти
 • # Cosmin
  Filmuletul de mai jos l-am cautat, de fapt, in alt context, dar cred ca se potriveste foarte bine. E scurt, fara propaganda, dar puternic, si prezinta intalnirea dupa multi ani, a doi soldati care s-au infruntat in razboi:

  www.youtube.com/watch?v=LACC-GgAwUM&feature=related

  Domnule Boris Marian, uitati-va la acest film. Credeti ca atitudinea voastra va face cinste? Aveti astfel un termen de comparatie.

  Voi, cei care aveti limba rusa ca limba materna, noi tiganii romani fasisti am putut sa facem asa ceva. Ganditi cu propria voastra minte, inainte de a ne insulta :)

  Sa fiti iubiti!
 • # Сандрик
  Bravo, d-le Marian! Sînt de acord pe deplin cu Dvs. şi mă solidarizez cu poziţia Dvs demnă şi curajoasă.
 • p
  # pbi
  Я предлагаю объявить днем национального траура весь следующий год, потому что в 1036 г Киевская Русь не до конца разбила печенегов, от части которых произошли гагаузы, которые разрывают сегодняшнюю Молдову и не хотят учить госязык. Разбей этих кочевников тогда киевляне, не появились бы и гагаузы и не было бы сегодняшних проблем у Молдовы.
 • # mihail2012
  Am urmarit pe parcursul a zeci de ani ,,productia publicistica,, a lui Marian Boris,plina de minciuni,dispret si ura fata de Limba Romana,Cultura si Istoria romanilor.Dumnezeu sa ma ierte,credeam ca acest Marian e demult in lumea celor drepti,dar nici Dumnezeu nu-l vrea acolo… Citirea prostiilor acestui batrin degadat nu-mi provoaca niciun sentiment..clisee si iar cliseei,folosite pe parcus]rsul a zeci de ani de acest angajat al ФСБ. Dar,culmea e ca acest necarturar si om prostit de ani,se i-a de maestrul Nicolae Dabija,o personalitate marcanta si cu merite in publicistica si literatura nationala.Pe cind, Мариан Борис,cum a fost asa si ramine,un gunoi imputit si,nimic mai mult.DISTINSE MAESTRE,NICOLAE DABIJA,NU LUATI IN SEAMA PROSTIELE SCRISE DE O RAUTATE BATRINA CA Мариан Борис!!!