Organizaţia raională a Partidului Democrat din Cahul a salutat în rândurile sale aproximativ 1800 de noi membri.

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, care le-a înmânat astăzi carnetele de partid noilor membri în cadrul Forumului organizaţiei raionale, a menţionat că venirea unui număr impunător de oameni în partid vorbeşte despre încrederea tot mai mare pe care o au oamenii în formaţiune.

„Atunci când aproape 1800 de persoane aderă la o organizație a PDM, este motiv de satisfacție nu doar pentru Dumneavoastră, ci și pentru noi, cei din conducerea partidului. Acestor oameni, care au venit cu toată încrederea spre noi, le oferim cadrul în care să se simtă parte a echipei noastre”, a spus prim-vicepreşedintele PDM.

Vlad Plahotniuc a subliniat că PDM devine un partid cu obiective îndrăznețe, în care nimeni nu este marginalizat şi îşi poate găsi locul, avînd posibilitate reală de a se afirma. De asemenea, Prim-vicepreședintele PDM a dat asigurări că formațiunea democrată va propune în continuare noi proiecte așteptate de populație.

La Cahul, preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a reiterat îndemnul la consolidare, principiu care, potrivit lui, este caracteristic PDM şi trebuie aplicat în întreaga societate moldovenească.

„Avem încredere în voinţa membrilor PDM, cu ajutorul cărora vom edifica o ţară din care copii noştri nu vor vrea să plece”, a spus, la rândul său, Elena Bacalu, preşedintele ORP PDM Cahul.

De asemenea, noii membri ai organizației din Cahul au fost îndemnați să fie activi şi îndrăzneţi de către miniştrii democraţi Marcel Răducan şi Valentina Buliga.

Обсудить