Prostia lui Mătăsaru și onoarea Procuraturii Generale ! Statul trebuie să intervină URGENT!

“Omul” – măgar, bişnițar, activist și paranoic. Mereu non –conformist și plin de idei stupide, boschetarul Mătăsaru se aruncă din nou în spectacol.

Procuratura, Judecătoria, poliția și alte structuri de forță resposabile de ordinea și securitatea noastră sunt instituții paralizate de mai multe probleme, inclusiv corupție, blaturi, aranjamente, cumatrism, etc.

Asta însa nu inseamnă că trebuie sa-i insultăm pe toti cei care lucrează în organele respective.

Sunt oameni care vin la serviciu în mașini luxoase și își permit vacanțe în locuri exotice. Alții însă trăiesc din salariu și vin cu hîrtia de acasă pentru a tipări un act. Mai sunt și dintre cei care au luptat pentru această țară, oameni onești și corecti.

Mătăsaru are mai mulți dușmani. Cel mai mare este mintea lui îngustă!

Doar un imbecil poate să care in fața unei instituții de stat un “organ” care probabil ii este reprezentativ. Cam asta e forma creierului – prototip “Mătăsaru”.

Nu este bine de a discredita o instituție de stat pentru că asta insuflă neîncredere, ignoranță, nemulțumire și mai puțin respect.

Nu trebuie să ne aducem aminte de procuratură doar atunci cînd ne sunt încălcate drepturile dar și atunci cînd trebuie să le respectăm. Sunt instituții cu care trebuie să interacționăm în stradă, într-un alt contex decît audierile, sentințele de judecată ți altele.

Cultura noastră față de oamenii care lucrează în instituțiile de stat contează mult pentru că de aici pornește acel element de solidaritate, corectitudine, de înțelegere.

Oameni gen Mătăsaru nu pot fi numiți activiști, democrați, dezinvolți sau curajoși. Mai degrabă niște imbecili, demeni, rămășițe ale societății noastre .

Statul trebuie să intervină URGENT!

Обсудить