Adevarul despre Roşia Montana şi împlicarea noastră în protestele de la Pungeşti (Romania) !!!

Astazi dimineatza am aflat din intimplare că chipurile aş fi participat la un miting impotriva exploatarii Roşiei Montane şi a gazelor de şist

Am auzit doar din presa despre aceasta zona protejatş de organizaţiile internaţionale ecologice, insă dacă ar fi exploatate cu scopul de a fi livrate gratuit în Republica Moldova nu cred ca aş avea ceva impotrivă Описание: :)
Bineinţeles e o glumă !

Le multumesc “fraţilor” de peste Prut pentru atenţie, doar că ultranaţionaliştii pro romani sunt foarte “haioşi” ca să nu spun ridicoli sau poate chiar idioţi.

Ca sa fie clar pentru toata lumea:

1. Acolo unde e steagul istoric moldovenesc nu înseamna neaparat că acolo este şi Nicolae Pascaru.
2. Unde e steagul istoric moldovenesc nu inseamna că în spate e Rusia, China, Mozambik sau Kenya.
3. Niciodată nu ne-am implicat în treburile altui stat, mai cu seama cînd e vorba de politici publice care vizează exclusiv romanii.
4. Mişcarea de Tineret Voievod nu este una filorusă, nici pe aproape, – citit cu atenţie materialele de pe vox publika foarte atent şi veţi inţelege că avem o poziţie foarte critică faţa de Rusia în unele probleme şi una pro Europeana pe anumite segmente.
5. Faptul că am susţinut candidatura lui Vladimir Putin nu are nicio legatura cu careva simpatii sau proteste .
6. Oameni buni, presa din Romania, treziţi-va, sunteti manipulaţi , nici vorba de Rusia, vă prostesc bucureştenii cu “televizorul” !!
7 Dacă vom organiza un protest pe teritoriul Romaniei în prim plan nu va fi doar un steag ci cel puţin cîteva sute.
8. Incetaţi marşurile unioniste la Bucureşti şi uitaţi de Republica Moldova. Ne vom regasi ca doua ţari în familia europeană nimic mai mult, asta dacă oamenii şi politicienii işi vor dori acest lucru. Numai folositi steagul istoric moldovenesc în tot felul de actiuni murdare, mai bine aţi face un monument a lui Stefan cel Mare si Sfînt la Bucureşti să vă liniştească spiritele.

Обсудить