Serviciile secrete rusesti si legaturile acestora cu Ana Ursachi si PAScuDA.

Această ediție e pentru cei care vor să afle ce crede de fapt Ana Ursachi despre oameni precum Grigore Petrenco, care-și trădează patria, dar și pentru cei care încă nu au aflat cum ONG-uri, precum Open Dialog, fabrică Fake News-uri.
Cei care nu vor dori să privească video-ul, să știți, Ursachi a confirmat că Jurnal TV este finanțat de Victor Țopa.

Материал

Комментарии 4

Войти
 • # Vlad-Tan
  Nici pe departe nu sunt sustinatorul lui Sandu cu Nastase si nu-i apar. Orice dezvaluire este binevenita..Insa ma intreb,de ce oare nu scrieti despre legaturile dintre serviciile secrete rusesti si Dodon,care apara interesele Rusiei? Unde s-a mai vazut in lume,ca un presedinte de tara sa fie impotriva retragerii armatei de ocupatie din propria sa tara? De ce nu scrieti despre popimea,ce face agitatie prin biserici in favoarea Rusiei? De ce nu faceti investigatii si dezbateri la acest capitol,dar va legati mereu numai de opozitie?
  • # A. Андриевский Vlad-Tan
   Oare îndoiește cineva că Dodon lucrează în interesul Rusiei? Dar dar in privința de PAScuDA, unii cetățeni au încă iluzii.
  • # vmt Vlad-Tan
   Власть в Молдове довольно странная и беззубая, она даже символически не может начать процесс импичмента президента, вот он и ведет себя очень вольно и в разрез политики парламента и правительства. А где вы видели отлучение президента от власти на несколько часов?
 • # Василий Греков
  Как корабль назовешь… ПАС КУ ДА так многоговорящее название…