Despre proiect

Portalul de informare si analitic AVA.MD

AVA.MD este un proiect al unui grup de analiști politici și economici, tehnologi politici, istorici, politologi din Moldova, Ucraina, Israel.

Portalul de informații și analitice AVA.MD este știri, analize, comentarii. Acestea sunt evenimente de actualitate din Moldova și din lume.

Portalul informativ și analitic AVA.MD este deschis tuturor celor care cred că Moldova are viitor; care dorește ca țara noastră să se dezvolte cu succes și să prospere; care consideră că Moldova are nevoie de parteneri externi care să poată fi prieteni și să coopereze cu ea, să dezvolte legături economice, politice și umanitare. Și în primul rând, acestea sunt UE, România, Ucraina.

Portalul informativ și analitic AVA.MD servește interesele tuturor celor care sunt interesați de problemele politicii, economiei, vieții de partid, alegerilor și dezvoltarea societății civile.

Portalul informativ și analitic AVA.MD servește intereselor tuturor celor care sunt pregătiți pentru un dialog onest, pentru o discuție calmă și prietenoasă a proiectelor pentru viitorul statut al Pridnestroviei, a altor probleme importante pentru Moldova, dând totodată dovadă de corectitudine politică, reținere și respect. pentru opinia adversarilor.

Portalul informativ și analitic AVA.MD este o platformă de exprimare liberă a diferitelor puncte de vedere asupra problemelor actuale de actualitate ale politicii externe și interne a Republicii Moldova.

Portalul informativ și analitic AVA.MD este analitică politică, cercetare privind situația socio-politică și socio-economică din Moldova, Transnistria și Găgăuzia, examinarea nivelului și calității relațiilor de politică externă a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, Ucraina și România.

Portalul informativ și analitic AVA.MD reprezintă o analiză critică a vieții de partid, a activităților politicienilor de frunte ai Republicii Moldova, precum și o examinare a proceselor electorale și cunoașterea celor mai noi tehnologii electorale.

Portalul de informare și analitică AVA.MD este un club virtual de discuții pentru politicienii, analiștii și experții moldoveni și străini, în special cei tineri, care dețin viitorul.

Portalul de informare și analitică AVA.MD este un prilej de a comenta orice articol publicat pe site, de a-și exprima poziția.

Portalul de informații și analize AVA.MD este pregătit pentru cooperarea de afaceri în implementarea proiectelor comune cu toți cei care acceptă să adere la această ideologie și abordări principiale ale analizei politice și economice.