mememe [citizen] mememe

  • #
    Articolul reflecta situatia reala in care se afla RM. Cine va spune ca e altfel, e orb ori e hot. Spun asta nu pentru ca il sustin pe Dondon, PCRM ori alt partid, miscare ori politician insetat de putere. Spun asta pentru ca acesta este adevarul > Moldova e saraca si nefericita!
    Cine e de vina? Moldoveanul! deoarece crede in promisiuni false… pentru ca iarta pe cel care il injoseste… pentru ca uita de demnitate. Cine suntem noi astazi!? — in Rusia, niste robi, fix ca cei care construiau piramidele in Egiptul antic… in Turcia, Spania etc., niste prostituate… in Italia, deridicatoare si stergatori de poponeturi… in Grecia, Franta, hoti… in Izrael, exportatori de organe, rinichi, plamini etc.
    Acasa in MD suntem doar moldoveni… saraci, prostiti de propria guvernare, nestiind in ce limba sa vorbim… rusa, moldoveneasca ori romina… nestiind incotro so luam, cind nici integritate teritoriala nu avem.
    In ultimult timp apar multe articole in care lumea se plinge de situatia grea. Unii zic ca publicindule, nu rezolvi nimic. Eu spun din contra… lasa sa apara cit mai multe… lasa cit mai multa lume sa reactioneze, sa se revolte, sa inceapa a gindi si a se expune, sa caute solutia… sa caute rezolvarea! Sai sanctionam pe Comunisti, care neau furat 8 ani… sai sanctionam pe AIE, care se cearta ca niste babe si nu rezolva absolut nici problema… sal sanctionam pe Rosca care a inviat ca un zomb pe arena politica… sa sanctionam prostituatele politice de genu lui Dodon. Sai sanctionam la acum, ori la viitoarele alegeri… fiecare stie mei bine… iar acum, dacai nins afara, nul asteptati pe Chirtoka sa stringa omatu… lopata'n dinti si la ranit afara. Nu-l asteptati pe Voronin, sa va aduca kirnatz de 16 copiisi, nul asteptati pe Filat sa va aduca europa in casa… Fiecare sa actioneze!