Max [NOCTURN] Pusc

  • #
    Atunci Dle Циник :d poate dumneavoastra lingvistul imi aduceti aminte cum se scrie cuvintul «ieftin». Citeste ultimul tau cuvint si uitete la tine :D Nu o fac pe romanul, asta e limba mea natala :)
  • #
    Atunci Dli Циник :d poate dumneavoastra lingvistul imi aduceti aminte cum se scrie cuvintul «ieftin». Citeste ultimul tau cuvint si uitete la tine :D Nu o fac pe romanul, asta e limna mea natala :)
  • #
    Da de cind domnilor pe Rusia o freaca ceea ce se intimpla aici? Dumnealor sa se uite la ei in tara cei, ca nu-i mai bine.Vorbesc de imaturitate in politica noastra, dar singur se schimba cu locul, cind unul cind altul la conducere. Sa fim oameni. Rusia isi bate capu de pozitia SUA in toata chestia asta, nu vor ei sa permita ca America sa se apropie aiti de aproape de ei. Domnul Dima sa mearga sa mearga la el in tara sa critice. NU vor Rusii ca Moldova sa se dezvolte independenta, vor ei ca Moldova sa nu intre in Uniune, foarte multe se vor schimba.Si voi cei inflacarati aici, rusa vorbitio la voi in tara in Rusia. Odata ce va aflati pe alt meleag, arata respect, ca comunismul vo trecut si Moldova nu ma e pamantul Rusiei...tara va e acolo peste Ucraina. Fara suparari, dar sa fii atiti de prost sa te lasi manipulat de parerea altuia astai problema. Rusia nu cumva se crede buricul pamantului? Sa-si bata capu de ea, ca peste citiva ani nu o sa fie nici la ei in tara decit doar narcomani si alcoolici…